+386 (0) 7 49 02 180

Vizija

TIPS-ovi produkti so prepoznani kot sinonim kakovostne GSE opreme zasnovane po željah kupcev. Vsakega posameznika obravnavamo individualno in tako utrjujemo položaj enega vodilnih GSE podjetij v svetu. To dosegamo samostojno s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju razvoja, oskrbe z izdelki in trženja. Želimo biti fleksibilno podjetje, ki se zna odzvati na spremembe tako hitro kot to od njega zahteva okolje. Svojim strankam vedno stojimo ob strani in poskrbimo za njihovo zadovoljstvo! V prihodnosti pa verjamemo, da bomo to dvignili še na višji nivo.


Poslanstvo

V TIPS-u ustvarjamo napredno, visokokakovostno in zanesljivo letališko opremo, ki letališčem omogoča zanesljivo, kakovostno, stroškovno učinkovito, hitro, varno in kvalitetno oskrbo letal, ki je prijazna do okolja. Osnovno poslanstvo TIPS-a je zagotavljanje originalnih in celovitih rešitev s katerimi prispevamo k dvigu kakovosti storitev letališč na vseh nivojih. S TIPS-ovimi produkti, ki jih izdelujemo na podlagi lastnega strokovnega znanja, dvigujemo standarde pri oskrbovanju letal in spodbujamo k novim dosežkom na področju GSE.

Z dovršenostjo rešitev omogočamo kupcem povečanje njihove poslovne uspešnosti. Odgovorno uporabljamo vire, ki jih imamo na razpolago, tako da varujemo okolje in z našim delovanjem omogočamo tudi boljši svet za današnje in jutrišnje generacije.

Glavna značilnost naših produktov in storitev bo tudi v prihodnje najvišja možna raven kakovosti v najširšem smislu. Pri tem bomo upoštevali želje kupcev po najvišji kvaliteti izdelkov prilagojenih njihovim potrebam, dobavljenih ob pravem času in po konkurenčni ceni.


Vrednote

TIPS-ove vrednote, ki jim sledimo so poleg strokovnosti, zanesljivosti, poštenosti in odgovornosti, tudi skrb za najvišje zadovoljstvo vas - naših strank. Pri tem se vedno potrudimo, da lahko z vašo opremo dosežete maksimalno produktivnost, čim daljši čas stroja v uporabi in najnižje obratovalne stroške vozil in opreme zaradi zanesljivosti le-te.


© TIPS d.o.o. Vse pravice pridržane.